Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 22 dec 2016
Leestijd: 2 minuten

Ex-heroïne verslaafde (26) deelt voor en na foto

We weten allemaal dat een drugsverslaving naast psychische kenmerken ook een waslijst aan uiterlijke kenmerken kent. De 26-jarige ex-verslaafde Dejah Hall laat het bizarre verschil van voor en na haar verslaving zien in voor en na foto’s.

Meth en heroïne

De Amerikaanse uit Arizona begon op haar 17e met het slikken van pijnbestrijders. Voor ze het wist was ze op zeventienjarige leeftijd verslaafd, en kon ze niet meer zonder. Deze verslaving mondde uit in een nog ergere verslaving; ze ging andere verdovende middelen proberen om haar geestelijke en mentale pijn te verdoven. Ze raakte zwaar verslaafd aan heroïne en meth. „Ik was zo verslaafd – ik wilde niets anders meer, ik wilde me de hele dag high voelen. Dat was mijn drive voor de dag. Ik was een monster. Ik gaf niet meer om de mensen om me heen, niets interesseerde me meer”, vertelt ze aan Daily Mail.

Het roer om

Nadat haar opa in 2012 op zijn verjaardag een intens gesprek met zijn kleindochter had over haar verslaving, besloot Dejah dat het genoeg was geweest. Op diezelfde avond werd ze gearresteerd, en in de gevangenis kreeg ze te horen dat haar opa was overleden. Voor Dejah ging het roer toen drastisch om. En zo geschiedde. Afgelopen week deelde Dejah de schokerende foto’s van haar verslaving, en haar toestand nu op Facebook. „Linksboven ben ik, in hele slechte toestand. Ik was extreem verslaafd aan heroïne en meth, en zoals bij zovelen werd dat alleen maar erger. Linksonder ben ik op de dag dat ik werd gearresteerd en dat was direct de dag dat ik me eindelijk overgaf aan god."

Vier jaar clean

Inmiddels is Dejah vier jaar afgekickt van de drugs en is ze sinds kort moeder van een klein meisje. Met de foto’s hoopt ze mensen of families die in haar oude situatie zitten te helpen of bewustwording te creëren rondom de impact en gevolgen van drugsgebruik.

https://www.instagram.com/p/BNKZBNxDmzf/

https://www.instagram.com/p/BJ-t892DFIE/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ex-heroïne verslaafde (26) deelt voor en na foto
Sluiten