Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 24 dec 2016 / 11:55 uur

Dit badproduct is een must voor Harry Potter-fans

Wie de boeken en films van Harry Potter heeft verslonden, zal het zich misschien weleens hebben afgevraagd: bij welke afdeling van Zweinstein zou ik worden ingedeeld? Dit badproduct geeft je het antwoord.

De badbom, ontworpen door Rebecca Lynn, geeft je het idee dat je de beroemde en beruchte sorteerhoed op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus draagt. Door de kleur die het badproduct afgeeft in het water, weet je namelijk meteen tot welke afdeling je behoort.

Kleur bekennen

Het product, dat passend ‘Sorting Hat Bath Bomb’ genoemd wordt, is in eerste instantie wit met gekleurde strepen. Wanneer je de bol in het warme water doet wordt dit rood (Griffoendor), groen (Zwadderich), geel (Huffelpuf) of blauw wanneer je tot Ravenklauw behoort.

https://www.instagram.com/p/BMNOlLXjMOf/

Instagramgebruiker en Ravensklauwfan Brittany laat zien hoe het product werkt en pinkt een traantje weg omdat ze volgens de bol behoort tot Zwadderich:

De ballen van de creatieve maakster zijn ongekend populair en daarom pas weer beschikbaar in het nieuwe jaar. Je moet er dan wel even voor in de Dreuzelbuidel tasten: de badbollen kosten 13 euro per stuk. Fans van Zwerkbal kunnen hun hart ook ophalen in bad, want FizzFairy creëerde badproducten in de vorm van een Gouden Snaai, die -we verzinnen het niet- de geur van Boterbier zouden nabootsen. Deze badproducten kosten omgerekend zo’n acht euro.

Niet zo’n badfanaat? Je kunt je tijdens de kerstdagen natuurlijk altijd nog even wentelen in de wereld van Harry Potter door alle films en boeken nog een keer te verslinden.

Dit badproduct is een must voor Harry Potter-fans
Bron: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit badproduct is een must voor Harry Potter-fans
Sluiten