Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 15 dec 2016

Deze boxer vermijdt ongemakkelijke situaties

Wanneer je je man, lief of broer een boxer cadeau wilt doen houd je rekening met een aantal zaken: het moet een fijne stof zijn, hij moet niet te duur zijn en hij moet vooral lekker zitten. Met deze inventieve boxer moet dat laatste wel goed komen.

Verschuiving

Elke man heeft naast alle voordelen van het hebben van een penis ook wat ongemakken te verduren. Zoals het verschuiven van het zaakje. Het gevolg? Een ongemakkelijke situatie waarbij de eigenaar ongezien richting zijn kruis moet graaien om het zaakje in de goede koers te leggen. Boxermerk Eletrunks hoopt daar een oplossing voor te hebben gevonden.

Touwtje trekken

De boxers van het merk zijn voorzien van een extra stiksel in het midden, waar je je piemel in moet dragen. Onder het stiksel zit een dun touwtje verwerkt. Dus als de boel verschoven is moet je zacht aan het touwtje trekken waardoor alles gelift wordt en teruggaat naar de oorspronkelijke plek.

Niet de enige

Voordat de speciale boxer in productie genomen kan worden, heeft de bedenker, Michael Walker de boxer op een crowdfundingwebsite gezet. „Het blijkt dat ik niet de enige ben met deze problemen", schrijft hij op de site. Inmiddels heeft Michael flink wat geld op gehaald om de boxers te laten produceren. Binnen twee dagen was hij zijn voorraad voor een week lang al kwijt.

De Elektrunks zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren voor 26 dollar via de website van het merk.

https://www.youtube.com/watch?v=ygnG6FLdpXE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Deze boxer vermijdt ongemakkelijke situaties
Sluiten