Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 7 dec 2016 / 08:55 uur

Chris Brown opent winkel in Kalverstraat

Dat Chris Brown kan zingen, weten we ondertussen wel. Maar hij blijkt ook een aardig potje te kunnen ontwerpen.

Brown’s Black Pyramid-kledinglijn zal vanaf donderdag voor het eerst in Europa worden verkocht in een exclusieve Chris Brown-winkel aan de Kalverstraat. De decembercollectie is op dit adres tot en met 18 december verkrijgbaar. Vanaf 1 januari zal Black Pyramid verkrijgbaar zijn bij een groot aantal winkels in Europa.

Brown: „Als kind stond mode voor mij al gelijk aan het gevoel van de eerste schooldag, of kerstmis,” zegt Chris Brown. „Met Black Pyramid wil ik mijn fans laten zien wat voor kleding ik zelf echt tof vind en deel ik dit graag met de rest van de wereld door zelf betaalbare kleding te ontwerpen en aan te bieden. Ik kom graag in Amsterdam en ben blij het hier te lanceren!”

Of Brown ook zelf bij de opening aan de Kalverstraat 101 aanwezig is, is nog niet duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chris Brown opent winkel in Kalverstraat
Sluiten