Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 27 dec 2016

Beautyblogster verwijdert acne in 1 minuut

Make-up kan wonderen doen voor een grauw gelaat of een duo flinke wallen. Maar ook voor puistjes kan het de helpende hand bieden, dat laat de 22-jarige Edith Mair zien in een video.

Truc voor acne

„Ik krijg altijd veel complimentjes over mijn stralende huid, maar zonder make-up ziet het er heel anders uit. Dit komt omdat ik al jaren last heb van acne. Ik ben inmiddels erg goed geworden in het wegmoffelen van mijn puistjes”, schrijft ze op haar Instagramaccount onder het filmpje. De kapster en beautyblogster uit Wales heeft inmiddels de juiste make-up en trucs gevonden om dit te kunnen verdoezelen. Met een aantal verschillende kleuren concealer en oogschaduw lijken haar puistjes in amper een minuut verdwenen te zijn. In een timelapse filmpje doet ze voor hoe je dit het beste kunt aanbrengen.

Al snel werd het filmpje gedeeld door het bekende beautyfenomeen Huda Kattan, en dat zorgde voor een stortvloed aan (vooral) positieve reacties op het filmpje. Waar de één het onwijs knap vindt hoe ze dit in een korte tijd weet te doen, vindt een ander het jammer dat ze zoveel producten op haar gezicht smeert. Maar of je nou wel of niet van make-up houdt, wat de blogster laat zien is knap. Al heb je iets aan één van haar tips, je kunt het thuis uitproberen.

Zo doet ze het

Eerst tipt ze met een klein kwastje groene oogschaduw op haar puistjes aan, dan oranje onder haar ogen. Daarna smeert ze concealer onder haar ogen en brengt ze foundation aan. Daarna contourt ze haar gezicht en topt het geheel af met lipgloss, eyeliner en valse wimpers.

Voor

Foto: Foto: Instagram @edithmair

Na

Foto: Instagram @edithmair

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Beautyblogster verwijdert acne in 1 minuut
Sluiten