Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 22 dec 2016 / 17:20 uur

5 trends die we in 2017 gaan zien

Een nieuw jaar zorgt er niet alleen voor dat we een lijstje goede voornemens paraat hebben. Ook in modeland worden voorspellingen gedaan voor een gloednieuw jaar.

1. De sneaker

Al jaar en dag een favoriet, en deze comfortabele stapper blijft ook in 2017 een graag geziene gast. De witte sneaker blijft populair. Want als we de Instagrampagina’s van grote streetstyle-fotografen moeten geloven, dan zijn witte sneakers of gympjes met sportsokken erin dé blikvangers van het nieuwe jaar. De witte Converse All Star (enkelhoog model) maakt zelfs een comeback.

View this post on Instagram

my last day in paris gear 🐳 LGRG 📸 by #theoutsiderblog #diegozuko #pfwbyheilbrunner #heyfashionweek

A post shared by Veronika Heilbrunner (@veronikaheilbrunner) on

https://www.instagram.com/p/BLy348IjVAT/

2. Chinese print

Een nieuwkomer in 2017 wordt het Chinese traditionele jasje, top of jurkje van satijn. En dat is fijn, want bij jou in de buurt is er vast wel een winkeltje dat deze jasjes en tops verkoopt voor een heel schappelijk prijsje. En anders biedt eBay je een batterij aan mogelijkheden.

View this post on Instagram

Ritual #Tokyo

A post shared by Gilda (@gildaambrosio) on

View this post on Instagram

Photo by Scott Schuman / @thesartorialist

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

3. Streepjes

Als we eerlijk zijn, dan zijn streepjes nooit uit de mode geweest. De streep krijgt er alleen elk modeseizoen een flinke schare broertjes en zusjes bij. Het begon met het simpele streepjes T-shirt, maar inmiddels is de streepjestrend uitgegroeid tot iets gigantisch. Subtiele streepjes op rokken, blouses, jurken, tops, schoenen; combineren mag en zowat elke modeketen heeft het in de schappen.

View this post on Instagram

Pink as Fuck @bat_gio #notwhite #pink #wifey #streetstyle #fashionweek #nyfw #theoutsiderblog #diegozuko

A post shared by The Outsider (S) (@theoutsiderblog) on

4. Box bag

Ze zijn klein, rond, vierkant of bestaan zelfs uit verschillende verdiepingen: de box bag is terug van weggeweest. In de jaren 40 en 50 was deze tas zeer populair, en nu maakt hij een rake comeback in alle kleuren en maten. Wie mazzel heeft, vindt op rommelmarktjes of tweedehandsverkoopsites een prachtig exemplaar.

View this post on Instagram

I found this on Pinterest #streetphotography

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

View this post on Instagram

Throwback to NYC. Strolling around LES after visiting @hortusnailworksnyc #thebestnailsalonintown #hortusnailworks #nyc #les #tbt 📷 @arielavadi PS. Working on a article about my new favorite hotspots in NYC. Stay tuned @glamouritalia

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

5. De cowboylaars

Van enkel tot knie: de cowboylaars heeft het herfst- en winterseizoen al even aan ons mogen snuffelen. Maar vanaf 2017 komt de cowboylaars in nog meer verschillende vormen en kleuren terug. Vooral de hogere enkellaars met de wijde schacht wordt een new kid on the shoe block.

View this post on Instagram

Photo by Soren Jepsen / @thelocals #gucci

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

View this post on Instagram

THE perfect skirt on #heywomancom today 🤘🏼#heywomanshopthelook #altuzarra #aquazzura #032c #prada 📸 by #strassengerecht LGRG #pfwbyheilbrunner on my way to #undercover

A post shared by Veronika Heilbrunner (@veronikaheilbrunner) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 trends die we in 2017 gaan zien
Sluiten