Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 24 nov 2016

Zó kun je een panty ook dragen

Wie wel in is voor een knutselrondje kan met een panty in huis een flinke slag slaan. Want een panty dient voor meer dan één doeleinde. Dat bewijst de blogster en product developer Ivania Carpio van Osch.

Knippen maar

De 28-jarige Nederlandse blogster staat bekend om haar minimalistische tutorials op het gebied van lifestyle en heeft een getalenteerd oog als het aankomt op product design. Dat bewijst haar heel toegankelijke pantytutorial, die ze onlangs op haar blog Love Aesthetics publiceerde. Door middel van één panty en een schaar weet de ijsblonde Ivania een grungy topje te creëeren. En het mooie van panty’s is dat ze in alle soorten (kleuren, texturen) en maten te verkrijgen zijn.

Warmhoudertje

Maar de DIY komt voor Ivania niet geheel uit de lucht vallen. Zo vertelt ze aan Metro „Ik heb 10 jaar klassiek ballet gedanst. Panty’s om zowel je armen als benen dragen om ze warm te houden is heel gewoon onder (ex!) balletdanseressen – ik dacht dat dit wel een algemeen bekende truc was."

Zo maak je hem

De pantytruc is binnen nog 1 minuut gepiept, zweert Ivania. „Knip de ‘voetjes’ eraf, en maak een rechte knip precies in het kruis langs de middennaad. De knip hoeft maar 5 tot 8 cm te zijn – als de knip te groot is zakt hij van je schouders af." Tip van ons: koop twee panty’s voor als het misgaat.

Qua maat hoef je voor deze tutorial niet eindeloos te dubben, want de blogster tipt dat het gewoon dezelfde maat panty kan zijn als je normaliter draagt. „Ook al heb je de neiging om een maatje groter te nemen, dat hoeft dat echt niet; je armen zijn iets dunner dan je benen. Je kunt kiezen voor glans, nude of een netpanty, maar een matte 20 den vind ik zelf het allersjiekst."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zó kun je een panty ook dragen
Sluiten