Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 15 nov 2016 / 13:59 uur

Zien: schaars geklede mannen mét katten

Mocht je geen kattenmens zijn, dan ben je dat waarschijnlijk (gokken wij) wél na het zien van deze fotoserie. Fotograaf Michelangelo Cecillia trok een groep zeer aantrekkelijke mannen voor de camera, zonder T-shirt, mét kat.

We tellen op: mannen, een ontbloot bovenlichaam plus extreem knuffelige katten. Uitkomst? Een zeer fijne fotoserie om naar te kijken op donkere, regenachtige winterdagen. Fotograaf Michelangelo schoot de serie onlangs voor D’Scene Magazine en de serie draagt de naam ‘Pussy Riot’.

Foto: Michelangelo Cecilia
Foto: Michelangelo Cecilia
Foto: Michelangelo Cecilia
Foto: Michelangelo Cecilia
Foto: Michelangelo Cecilia
Foto: Michelangelo Cecilia
Foto: Michelangelo Cecilia
Foto: Michelangelo Cecilia

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zien: schaars geklede mannen mét katten
Sluiten