Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 3 nov 2016 / 13:19 uur

Zeeman wereldwijd bejubeld om reclamespotje panty’s

Betaalbaar en voor iedereen, dat is zo’n beetje het credo van Zeeman. Vorig jaar kreeg de keten veel lof voor de betaalbare trouwcollectie en dit jaar is het een reclamefilmpje voor de nieuwe pantylijn dat voor veel fans en enthousiaste reacties zorgt.

Diverse benen

Laten we eerlijk zijn, we kopen onze panty allemaal een maatje groter, want een laag kruis of een te strakke panty is ergernis nummer één voor pantydragers (op twee komen de ladders). En dat maatje groter geldt ook voor alle soorten benen die in panty’s worden gehesen. En precies dat wil Zeeman met de nieuwste reclamespot voor de Lady Fit panty’s benadrukken.

Lof voor Zeeman

Het spotje toont verschillende benen tijdens de alledaagse bezigheden. Van slanke lange, tot dunne, korte, brede of prothesebenen; alle benen zijn gehuld in de panty’s van Zeeman, die een luttele 1,49 euro kosten en bij alle dames even mooi zitten. En niet alleen in ons land wordt de Nederlandse keten bejubeld. Ook Yahoo News, Buzzfeed en Hello Gigues prijzen de keten voor de diversiteit en aanpak van de campagne.

Bekijk het campagnefilmpje hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zeeman wereldwijd bejubeld om reclamespotje panty’s
Sluiten