IngelisedeVries
IngelisedeVries Lifestyle 14 nov 2016 / 15:05 uur

Wow: bruid prachtig op de foto in de bergen

De meeste vrouwen dragen hun trouwjurk maar één keer. Na de grote dag gaat de jurk uit en is het klaar. Maar niet voor Agnieszka Nienartowicz. Ze ging met haar echtgenoot Karol op reis om de mooiste foto’s te maken.

De twee trokken erop uit naar Noorwegen. Tijdens een reis van 45 dagen fotografeert Karol zijn geliefde op de meest betoverende plekken. In haar trouwjapon. „We reisden 10.000 kilometer met de auto en liepen zo’n 160 kilometer door de bergen”, schrijft hij op Facebook. „Ik liep altijd met haar trouwjurk in mijn rugzak.”

Slapen in tentjes

Tijdens de expedities hebben ze al hun spullen in hun rugzakken, die 15 en 25 kilo zijn. Tijdens de reis slapen ze alleen in tenten, en niet op campings. Dat om de mooiste en een hoop lastig bereikbare plekken in Noorwegen te bereiken.

Onder andere Preikestolen, Trolltunga, Nærøyfjord, de Jostedalsbreen gletsjer, Voringfossen, Lofoten archipelago, het eiland Senja worden aangedaan. „Om deze populaire plekken te bereiken, worstelden we ons door modder en moerassen en klommen we over steile rotsen en hellende graslandschappen. Tijdens de herfst is het vaak koud, regent het veel en is de wind hard. We hebben ons door deze weersomstandigheden en slaapgebrek heen gevochten.”

Moeilijk

Ook hun liefde overleeft de reis: „Mijn vrouw had het er soms moeilijk mee. Maar op elke plek waar we kwamen, poseerde ze in haar trouwjurk voor de foto’s. Ik nam zo’n 580 huwelijksfoto’s, waarvan we er 30 hebben geselecteerd. Onze toewijding resulteert in unieke foto’s, waar we voor altijd herinneringen hebben.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wow: bruid prachtig op de foto in de bergen
Sluiten