Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 16 nov 2016 / 09:12 uur

Michelle Obama op de cover van Vogue

De afgelopen acht jaar konden we kennis maken met Michelle Obama als First Lady. En hoewel er veel stemmen opgaan om haar in 2020 te verkiezen tot president, zullen de Amerikanen het in ieder geval de komende vier jaar met een andere First Lady en president moeten doen.

Melania Trump volgt Obama op als de nieuwe First Lady van de VS. Als afscheid staat Michelle Obama daarom voor de laatste keer als First Lady op de cover van Vogue. Twee keer eerder sierde zij de cover van het magazine.

View this post on Instagram

On the eve of her departure from the @WhiteHouse, First Lady @MichelleObama, our December cover star, has never been a more inspiring figure. Click the link in our bio to read the full cover story and get your copy now on @amazon. Photographed by #AnnieLeibovitz, styled by @tonnegood.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Witte Huis

Fotograaf Annie Leibovitz schoot het kiekje van de presidentsvrouw. In het nummer staat een uitgebreid interview met zowel Michelle als Barack Obama, die vol lof is over zijn vrouw. Hopelijk hebben ze deze vier jaar veel tijd voor elkaar, want als we social media moeten geloven, wonen de twee over vier jaar wéér in het Witte Huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Michelle Obama op de cover van Vogue
Sluiten