Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 15 nov 2016 / 13:58 uur

Internet is smoorverliefd op Nederlandse bouwvakker

Hij is half Surinaams, half Nederlands, woont in Amsterdam, is 26 jaar en werkt als bouwvakker in de straten van onze hoofdstad. In amper een week tijd schiet de Amsterdamse god wereldwijd het internet over. Want wie o wie is toch die knappe bouwvakker?

Het is Nicky Libert, die tot voor kort nog 400 volgers op Instagram had. Maar in krap twee dagen tijd lijkt Nicky zijn roem te hebben gevonden. Per ongeluk, door stom toeval. De Londense toerist en fotograaf Danika Magdelena (21) zag Nicky afgelopen zondag werken op de Ferdinand Bolstraat en vroeg of ze een foto van hem mocht maken. Vervolgens plaatste ze de foto op Twitter en Instagram. En zo geschiedde. Dit doet ons wel héél erg denken aan het succesverhaal van de knappe theeverkoper.

View this post on Instagram

So I randomly stopped this construction worker in Amsterdam and asked him for a photo because he was beautiful. #someonesignhim

A post shared by Danika Magdelena (@sirius.film) on

Die hunk in dat oranje hesje

Inmiddels gaat zijn foto het internet over. Want iedereen (ook in Amerika) wil weten wie de knappe hunk in dat oranje hesje is. Nicky heeft er door alle commotie een flink aantal nieuwe fans bij. Hij heeft inmiddels 27.200 volgers op zijn Instagramaccount. „Ik werd wakker en mijn Instagram was gewoon ontploft. Ik had dit totaal niet zien aankomen. Ik heb nu meer dan twintigduizend volgers op Instagram, crazy!”, vertelt hij aan AT5.

Ook heeft hij heeft al verschillende modellencontracten aangeboden gekregen, maar erg onder de indruk is de nuchtere Amsterdammer niet. „Ik vind het eerlijk gezegd een beetje overdreven, hoor, dit. Ik probeer nuchter te blijven”, vertelt hij aan de nieuwszender. Inmiddels heeft de internetheld ook al een interview gegeven aan radiozender 3FM en heeft de Amerikaanse site BuzzFeed het verhaal over de knappe Amsterdammer opgepakt. What’s next?

https://www.instagram.com/p/BMhNFevhD5J/

View this post on Instagram

Morning.. #puppylove

A post shared by Nicky Libert (@nickylibertofficial) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Internet is smoorverliefd op Nederlandse bouwvakker
Sluiten