Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 16 nov 2016 / 09:12 uur

Dit café serveert smoothies in (licht)peertjes

Mocht je je smoothie nog uit een doorsnee glas drinken, dan ben je misschien wel hartstikke off trend. Althans als het aan het Darling Cafe in Australië ligt. Dit café serveert hun smoothies sinds kort in een opvallend glazen object.

Proost!

Normaliter draai je hem hoog in het plafond, maar in hartje Melbourne krijg je hem met rietje en al voorgeschoteld. Het Darling Cafe serveert namelijk hun befaamde kleurrijke fruitsmoothies in een (licht)peertje. En uiteraard zijn deze frappante hipster drinkbekers het fotograferen waard. Mocht je geïnspireerd geraakt zijn om je kerstwijntje dit jaar niet in een glas maar in een peertje te serveren, zorg er dan voor dat het peertje leeg is, anders heb je geen kerstverlichting meer nodig! Proosten op eigen risico.

View this post on Instagram

Bright idea 💡😎 RG our foodie favourite @missrunwayfoodie #darlingcafe

A post shared by DARLING ▪️ MELBOURNE (@darlingcafe) on

View this post on Instagram

Summery vibes ☀️☀️☀️ #darlingcafe

A post shared by DARLING ▪️ MELBOURNE (@darlingcafe) on

View this post on Instagram

Another lightbulb moment via @sarah.zg 😝 #darlingcafe

A post shared by DARLING ▪️ MELBOURNE (@darlingcafe) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit café serveert smoothies in (licht)peertjes
Sluiten