Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 21 nov 2016

De looks van Gigi Hadid tijdens de AMA’s

Toen wij vannacht lekker lagen te slapen werden in Amerika felbegeerde bokalen uitgereikt: de American Music Awards. Dit jaar werden de awards uitgereikt door het duo Gigi Hadid (bekend van de catwalk) en Jay Pharoah (acteur en stand-up comedian).

Gigi in de spotlights

Naast het prijzencircus, de hoogte- en dieptepunten (Gigi’s imitatie van Melania Trump) waren onze ogen uiteraard ook gericht op de outfits van de sterren. Met één iemand in het bijzonder: Gigi Hadid. Het half-Nederlandse topmodel had dit jaar de eer om de hele show aan elkaar te praten samen met haar metgezel Jay. En tussen de reclameblokken, de repetities en de pauzes door wisselde de 21-jarige it-girl regelmatig van outfits. Zie hieronder een samenvatting van de outfits die Gigi gisterenavond droeg.

Look 1: Versace

Foto: Getty Images

Look 2: Versace

Look 3: Versace

Look 4: Versace

Look 5: Atelier Versace

Foto: Getty Images

Look 6: Roberto Cavalli

Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
De looks van Gigi Hadid tijdens de AMA’s
Sluiten