Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 1 nov 2016 / 10:10 uur

Blogger gebruikt maandverband voor perfecte eyeliner

Voor het tekenen van een rechte eyeliner heb je een vaste hand nodig. Een reden voor veel beautyfanaten om zo hun eigen huis-, tuin- en keukenoplossingen te vinden om een rechte lijn te zetten. Een Indiase-Canadese beautyblogster zegt het antwoord te hebben gevonden.

Eyeliner 2.0

Met een grote maandverband (jawel) in haar handen demonstreert beautyblogster Geetika Chakravarti hoe ze haar eyeliner in no time, kaarsrecht boven haar ogen weet te zetten. In het filmpje laat Geetika zien hoe je een stuk van de bovenkant van je maandverband afknipt en het onder je oog plakt, op de hoogte waar de eyeliner moet komen. Dankzij het donzige matrasje van de maandverband voorkom je dat je een uitschieter maakt over je gezicht of op je neusbrug eindigt met het zwarte goedje.

https://www.instagram.com/p/BL_tmWnAD3o/

Verschillende reacties

Haar ruim 15.700 volgers zijn verdeeld over de nieuwste tutorial van makeupbygeetika, zoals ze op Instagram heet. De één gaat het trucje zeker uitproberen en noemt het „fantastisch” en „geniaal”. Maar er zijn ook volgers die niet zo goed snappen waarom ze zoveel geld weggooit, en een duur maandverbandje verspilt. Enkele volgers snappen niet waarom Geetika iets laat zien dat toch wel heel direct te maken heeft met de vrouwelijke menstruatie. De reacties zijn dus nogal uiteenlopend.

De blogster heeft ons in ieder geval weer aan het denken gezet hoe creatief we kunnen omgaan met bepaalde middelen in huis om onze make-up aan te brengen. En jij, ga jij het uitproberen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Blogger gebruikt maandverband voor perfecte eyeliner
Sluiten