Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 22 nov 2016 / 10:23 uur

Bizar: dit pakpapier plak je vast met je tong

Het kan soms ingewikkeld zijn om een cadeautje in te pakken. Het plakband is kwijt, of je kunt het beginnetje van de rol niet vinden. Een Engelsman heeft hier iets op gevonden: Instawrap.

De (luxe)problemen rondom het inpakken van een cadeau waren voor Gary Hoffman reden genoeg om samen met een partner ruim twee jaar te werken aan het likbare inpakpapier.

Tijdrovend klusje

„Ik wilde altijd een prachtig ingepakt cadeautje geven dat er bijzonder uitzag. Net als veel andere mensen probeerde ik ervoor te zorgen dat het plakband niet zichtbaar was. Uiteindelijk lukte het dan enigszins, maar het kostte altijd erg veel tijd”, aldus Gary over zijn inpakproblemen. „Toen kwam ik met het idee voor Instawrap, wat het makkelijk maakt om in te pakken zonder lijm en plakband”, vervolgt de uitvinder tegen Market Rasen Mail.

De creatieve Engelsman legt uit dat het papier speciaal ontwikkeld is en geen gekke smaakjes bevat. „Lik waar je maar wilt en je kunt het papier plakken! Het is hartstikke makkelijk en nog leuk ook.” Het papier is bovendien recyclebaar, al klinkt ons dat niet erg hygiënisch in de oren.

Bekijk hieronder hoe het ‘nieuwe inpakken’ in zijn werk gaat:

https://www.youtube.com/watch?v=1PB12O0K38A

Kerstthema

Het team achter de uitvinding heeft het pakpapier deze maand uitgebracht, net op tijd voor Kerstmis. Het papier is er nu dan ook alleen met kerstthema, al werkt Gary aan nieuwe ontwerpen.

Wie benieuwd is naar het likbare papier, heeft geluk. Instawrap verzendt namelijk ook naar Nederland. Je moet er alleen wel even voor in de buidel tasten: voor twee vellen betaal je ruim 4 euro en daar komen nog de verzendkosten bij. Daar kan je dan weer bijna een nieuw cadeau voor kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bizar: dit pakpapier plak je vast met je tong
Sluiten