Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 24 nov 2016

Aftellen voor de feestdagen: 9 x prijzen pakken

De feestdagen gluren om het hoekje dus het is voor Metro Lifestyle hét uitgelezen moment om met fijne prijzen te strooien. Van kookboeken tot een complete outfit: doe mee en win.

De 9 prijzen op een rij:

1. Horloge

Altijd op tijd met de mooie horloges van Cluse, gespot bij menig fashionblogger. WIN: 5 x Cluse La Boheme mesh silver white t.w.v. 89,95 euro.

2. Beautypakket

Een lichte foundation, een zachte poeder en een flawless resultaat met de producten van Uncover. WIN: 1 x Uncover skincare beautypakket van Dr. Jetske t.w.v. 124,95 euro.

3. Ringenset

Liefde op het eerste gezicht met de sprankelende ringen van Zinzi. WIN: 5 x Zinzi zilveren Cupido ring met steentjes t.w.v. 39,95 euro.

4. Parfum

Een combinatie van vrouwelijkheid en sensualiteit in een flesje. Een bloemige en fruitige geur. WIN: 5 x nieuwe ICI Paris XL Intimicy parfum van 50ml t.w.v. 49,95.

5. Winterfestival

Voeten van de vloer in de historische Van Nelle fabriek, Sinterklaas is er ook. WIN: 2 x 2 kaartjes voor Blijdorp winterfestival op 3 december in Rotterdam.

6. Kookboeken

Dat kerstdiner wordt een eitje met Miljuschka. WIN: 5 x Lekker Miljuschka, het kookboek met fijne recepten voor iedereen t.w.v. 20 euro.

7. Kookbox

Een slimme truc voor heerlijke dunne groente pasta. WIN: 1 x limited edition Spirelli giftbox t.w.v. 49,90 euro, met dank aan Kookpunt.nl

8. Eén complete outfit

Geen outfitcrisis in de maand december, want de hulpdienst is gearriveerd. WIN: 1 x outfit naar keuze van Promiss t.w.v. 150 euro.

9. Supertrash-set

Zoveel cadeaus in één set krijg je zelfs op je verjaardag niet. WIN: 1 x Supertrash giftset met deken, slaapmasker, Phramed-parfum, kaars, notebook en lippenbalsem t.w.v. 140 euro.

Wij vieren graag feest met jullie. Meedoen? Like Metro Lifestyle op Facebook, mail je naam, adres en keuze naar [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Aftellen voor de feestdagen: 9 x prijzen pakken
Sluiten