Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 24 nov 2016 / 17:20 uur

Aftellen voor de feestdagen: 9 x prijzen pakken

De feestdagen gluren om het hoekje dus het is voor Metro Lifestyle hét uitgelezen moment om met fijne prijzen te strooien. Van kookboeken tot een complete outfit: doe mee en win.

De 9 prijzen op een rij:

1. Horloge

Altijd op tijd met de mooie horloges van Cluse, gespot bij menig fashionblogger. WIN: 5 x Cluse La Boheme mesh silver white t.w.v. 89,95 euro.

2. Beautypakket

Een lichte foundation, een zachte poeder en een flawless resultaat met de producten van Uncover. WIN: 1 x Uncover skincare beautypakket van Dr. Jetske t.w.v. 124,95 euro.

3. Ringenset

Liefde op het eerste gezicht met de sprankelende ringen van Zinzi. WIN: 5 x Zinzi zilveren Cupido ring met steentjes t.w.v. 39,95 euro.

4. Parfum

Een combinatie van vrouwelijkheid en sensualiteit in een flesje. Een bloemige en fruitige geur. WIN: 5 x nieuwe ICI Paris XL Intimicy parfum van 50ml t.w.v. 49,95.

5. Winterfestival

Voeten van de vloer in de historische Van Nelle fabriek, Sinterklaas is er ook. WIN: 2 x 2 kaartjes voor Blijdorp winterfestival op 3 december in Rotterdam.

6. Kookboeken

Dat kerstdiner wordt een eitje met Miljuschka. WIN: 5 x Lekker Miljuschka, het kookboek met fijne recepten voor iedereen t.w.v. 20 euro.

7. Kookbox

Een slimme truc voor heerlijke dunne groente pasta. WIN: 1 x limited edition Spirelli giftbox t.w.v. 49,90 euro, met dank aan Kookpunt.nl

8. Eén complete outfit

Geen outfitcrisis in de maand december, want de hulpdienst is gearriveerd. WIN: 1 x outfit naar keuze van Promiss t.w.v. 150 euro.

9. Supertrash-set

Zoveel cadeaus in één set krijg je zelfs op je verjaardag niet. WIN: 1 x Supertrash giftset met deken, slaapmasker, Phramed-parfum, kaars, notebook en lippenbalsem t.w.v. 140 euro.

Wij vieren graag feest met jullie. Meedoen? Like Metro Lifestyle op Facebook, mail je naam, adres en keuze naar [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aftellen voor de feestdagen: 9 x prijzen pakken
Sluiten