Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 12 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Zalon: online styling voor mannen en vrouwen

Vers van de pers! Zalando lanceert Zalon: een eigen online styling service. Gratis persoonlijke styling voor vrouwen én mannen. Een primeur in Nederland.

Zalando’s enorme merkenkeuze is vanaf heden te combineren met de expertise van modestilisten. Wat wil je nog meer?

Zalon onderscheidt zich van vergelijkbare services door een enorm aanbod aan merken. De stilisten hebben keuze uit ruim 1500 labels (!). Bijkomend voordeel is dat Zalon meelift op de logistiek van Zalando. Dit betekent altijd gratis verzending en terugsturen, 100 dagen retourrecht en een goed bereikbare klantenservice. Win-win!

Zó werkt het

Je wordt op basis van jouw stijl- en smaakvoorkeuren gematcht aan een professionele stilist. Daarna wordt er een telefoongesprek ingepland waarin jullie jouw ‘modewensen’ doorspreken. Vind je bellen maar niets? Eventueel kan er ook zónder telefoontje een box besteld worden. De styling wordt in dat geval puur op basis van jouw styleprofiel gedaan.

En dan…

De stilist stelt in de webshop van Zalando één of twee outfits samen. Je ontvangt deze een paar dagen later mooi verpakt op de deurmat, inclusief een aantal persoonlijke stylingtips. De gekozen looks blijven altijd een verrassing. Ook goed om te weten: losse items kun je gratis retourneren. Verder blijft de stilist contact met je houden, ook nádat de bestelling is afgeleverd. Dit is noodzakelijk, bijvoorbeeld als je een item in een andere maat en/of kleur wil nabestellen.

Voor haar:

Voor hem:

Iets voor jou deze online styling service?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zalon: online styling voor mannen en vrouwen
Sluiten