Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 7 okt 2016 / 08:52 uur

Wauw: is dit de meest luxe hondenbench ooit?

Heb jij alles over voor je verwende viervoeter, maar liever geen gesloopt huis? Dan biedt een kennel de oplossing. Maar die zijn niet erg mooi…

Paige, een Texaanse moeder van drie chihuahua’s, zocht zich jaren een ongeluk naar een bench die paste in haar interieur. Eén van de andere eisen van de hondenliefhebber was dat het voor de dieren goed vertoeven moest zijn in het binnenhok.

Eigen ontwerp

Toen Paige niets vond dat aan haar verwachtingen voldeed, besloot ze het heft in eigen handen te nemen en zélf een bench te ontwerpen. Dat resulteerde in de Pretty Kennels: transparante hokken met een (zelf te kiezen) patroontje.

„Mijn honden zijn geweldig en brengen zoveel plezier in mijn leven”, vertelt Paige op haar website. „Maar als ze alleen zijn, kunnen ze ontzettend stout zijn. Ik was op zoek naar een manier om ze veilig en fashionable te herbergen. Om mijn kleine schatjes op een speelse en luxe manier te laten zien.” En als je de handgemaakte hondenbenches ziet, is dat aardig gelukt:

View this post on Instagram

This pretty kennel is ready for her close up! #prettykennel #closeup #petcrate #homedecor #interiordesign #doglovers #homeaccents

A post shared by Pretty Kennels (@prettykennels) on

View this post on Instagram

Pretty kennel posing🌺. www.prettykennels.com. #blackandwhite #stripes #pink #pinkroses #homestyling #interiorstyling #prettypups #chihuahuasofinstagram #chihuahuastyle #dogsofinstagram #interiordesign #instahome #homeaccessories #furbabies #prettykennels #blackandwhitedesign

A post shared by Pretty Kennels (@prettykennels) on

Pittig prijskaartje

Zoals misschien te verwachten, zijn de Texaanse kennels wel flink aan de prijs. Voor een kleine (formaat chihuahua) betaal je omgerekend al zo’n 719 euro. Grote hondenbezitters moeten helemaal diep in de buidel tasten: een grote bench kost ruim 1300 euro.

Wat denk jij: een verspilling van het geld of een waardevolle toevoeging aan je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw: is dit de meest luxe hondenbench ooit?
Sluiten