Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Lifestyle 28 okt 2016 / 10:13 uur

Vrouw maakt bruidsjurk van IKEA-stof

Een bruidsjurk is voor veel vrouwen het belangrijkste kledingstuk dat ze ooit zullen dragen. Vaak gaan er weken, of zelfs maanden aan vooraf om de perfecte japon te vinden. Neline Schipper koos voor een andere optie. Zij maakte zelf haar jurk en onthult nu via Facebook dat de stof voor jaar jurk gewoon van IKEA komt.

Op 16 september 2016 stapte Neline Schipper in het huwelijksbootje met haar lieftallige echtgenoot. Haar vriendinnen vonden haar jurk prachtig. Waar sommige vrouwen al snel duizenden euro’s uitgeven aan een jurk, koos Neline voor een goedkopere optie. „Mijn vriendinnen zeiden: ‘Oh, die bovenste laag tule, zo mooi! Die stof was zeker wel duur!’ Een beetje beschaamd, maar toch ook trots, bracht ik mijn stille geheim naar buiten: „SUNRID van de IKEA, voor maar 99 cent per meter!”, schrijft Neline via Facebook op de tijdlijn van IKEA.

https://www.facebook.com/10206229486290726

Volgens de pasgetrouwde vrouw mag heel Nederland weten dat de stof van haar jurk gewoon bij de IKEA vandaan komt. „Kom de jurk gerust eens bij mij thuis bewonderen, of misschien is het wat als reclame voor deze geweldige én voordelige stof!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw maakt bruidsjurk van IKEA-stof
Sluiten