Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 15 okt 2016

Science says: híer kom je de ware tegen

Waar denk jij mr. right (of ms. right) tegen te komen? Aan de bar, via een datingsite, in de trein? Wie zal het zeggen… Voor de vrijgezellen vogels onder ons, tipt Metro Lifestyle dé drie plekken waar je de meeste kans op echte liefde hebt.

Althans, zo zegt de Amerikaanse socioloog Michael Rosenfeld. Hij vroeg zich namelijk af hoe stellen elkaar ontmoet hadden en er waren een aantal mogelijkheden die er flink bovenuit piekten.

Uitkomst? Het internet staat verassend genoeg op nummer één. Gevolgd door – origineel of niet – Tinder/Happn of andere datingsites. Wil Tindr/Happn daten maar niet vlotten of is het simpelweg niets voor jou? Haast je dan naar een café of restaurant, want daar schijnen de pijlen van Cupido in de ronde te vliegen… Gemeenschappelijke vrienden maken de top-3 compleet. Dus toch maar de feesten en partijen waar de vrienden van de vriend(in) van jouw vriend(in) zijn afgaan? En hen laten spelen voor match maker?

Ook goed om te weten: op de werkvloer (of via je studie) schijnt de kans klein(er) te zijn dat DE ware tegen het lijf loopt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Science says: híer kom je de ware tegen
Sluiten