Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 10 okt 2016 / 08:00 uur

Kenzo x H&M: dit zijn álle beelden

De designersamenwerking van Kenzo voor H&M komt steeds dichterbij. Nu heeft de Zweedse modeketen als klap op de vuurpijl het compléte lookbook van de collectie onthuld. Vanaf nu weet jij dus precies wat je kunt shoppen.

Kenzo x H&M

In het lookbook zijn verschillende ambassadeurs van de collectie terug te zien. Zo spotten we schrijver en activist Amy Sall, fotograaf Youngjun Koo, DJ Juliana Huxtable, muzikant en performancekunstenaar Oko Ebombo, fashion editor Harriet Verney, model en rapper Le1f.

De Kenzo x H&M collectie ligt vanaf 3 november in de winkel en is verkrijgbaar op hm.com. Bekijk het complete lookbook hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kenzo x H&M: dit zijn álle beelden
Sluiten