Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 12 okt 2016
Leestijd: 0 minuten

Jongen is het gezicht van make-up merk CoverGirl

De 17-jarige James Charles uit Bethlehem, New York is bekend in beautyland. Hij lanceerde zijn beauty-account op Instagram, kreeg daar meer dan 400k volgers en is het nieuwe gezicht van Amerikaans make-up merk Cover Girl.

Het allereerste mannelijke gezicht welteverstaan.

Hij schittert in een nieuwe campagne naast queen of pop Katy Perry, die al een tijdje langer fungeert als gezicht van het budget-merk. We hebben het hier niet over een gesponsorde Instagram-post, maar over een échte campagne op TV, in tijdschriften en online.

Go James!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jongen is het gezicht van make-up merk CoverGirl
Sluiten