Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 15 okt 2016

Denham opent nieuwe flagship store in Amsterdam

Met de gloednieuwe flagship store aan de Hobbemastraat staat de Denham-teller op zeven filialen, in onze hoofdstad. Maar dat maakt het niet minder speciaal. ‘’Sterker nog, het wordt alleen maar spannender’’, aldus oprichter en CEO Jason Denham.

Alles komt samen in nieuwe winkel.

We horen je denken, maar de Denham winkel zat er toch al? Klopt. Maar de nieuwe flahship store, welke afgelopen donderdagavond feestelijk werd geopend, is vernieuwd en vertelt het hele concept van het merk.

Foto: Denham

Winkelen 3.0

Eerder was er geen ruimte om zowel de mannen- en vrouwenlijn goed te kunnen presenteren, dus toen de buurman (een schoenenzaak, red) z’n biezen pakten, was Denham er als de kippen bij. Een maandenlange verbouwing volgden, het was een flinke klus om beide panden aan elkaar te koppelen. Maar het resultaat mag er zijn!

Er is veel te zien in de nieuwe winkel…

Bij de ingang is een afdakje geplaatst waar verschillende denims onderhangen. Bij de denim wand hangen diverse denims op kleur (je kijkt je ogen uit). De rechterzijde van de winkel is ingericht op de vrouwenlijn. De hele vrouwenafdeling is anders opgezet dan het mannengedeelte: het is lichter en er is meer wit. Accessoires zijn ook belangrijk. Zo is er een speciale schoenenhoek, waar onder meer gympen van Nike en Converse én Clarks te vinden zijn.

Ook noemenswaardig: de zogeheten ‘Gentlemen’s Club’, waar je via een wenteltrap naar beneden terecht komt. Alles is hier van indigo; van knitwear, T-shirts tot schoenen en de stoel.

Foto: Denham

‘’Retail moet een ervaring zijn”, zo stelt de oprichter van Denhem the Jeanmaker himself. Daarom staat er ook een koffiebar en kun je je vergapen aan de kunst aan de muur. Daarbij: boven staan ook banken en er is wifi, dus daar kan je ook werken.

Short said: 300m2 moois aan Denim, zie je daar?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Denham opent nieuwe flagship store in Amsterdam
Sluiten