Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 14 okt 2016 / 11:09 uur

5 x Waarom een binnenhuishangmat geweldig is

Denk je bij ‘hangmat’ aan kinderen en een tropisch oord? Heroverweeg dat maar, want de hangmat is een hot item in de interieurwereld.

Metro Lifestyle somt de voordelen op van zo’n hangend meubelstuk:

1. Het is geschikt voor ieder huis

Lees: je hoeft er geen grote IKEA-loft of Pinterestoptrekje met een hoog plafond voor te hebben. Iedereen heeft namelijk wel een klein hoekje in huis dat nog ongebruikt is. En daar kan dus met gemak een hangmat hangen! Ook als je geen balken in een kamer hebt staan, kan je met beugels de hangmat aan de muur bevestigen. Wie geen gaten in de muur wil hebben, kiest voor een speciale standaard.

2. Je bergt ‘m zo weer op

Als je visite krijgt en je woon- of slaapkamer netjes wilt hebben, kan je de hangmat zó weghalen. Wie kan dat zeggen over een bank?

3. Ultiem relaxen

Veel onderzoeken (zoals deze van de Harvard Medical School) hebben uitgewezen dat het gebruik van schermen in je bed niet echt bevorderlijk is voor je nachtrust. Des te meer reden om je Netflixsessie te verplaatsen naar de hangmat! Of lees er een boek, doe een dutje of luister naar je favoriete muziek. Keuze te over!

4. Hij is geschikt voor alle seizoenen

In de zomer verplaats je de hangende mat naar buiten, in de winter maak je hem extra warm met een (bont)kleedje, dekens en kussens.

5. Het ziet er prachtig uit

Natuurlijk wil het oog ook wat. Een hangmat ziet er speels uit en matcht goed met je cactussenverzameling. Bovendien zorgt het voor een extra laag in je woonstijl. Kijk maar:

https://www.instagram.com/p/BFi1vMSCqcs/

https://www.instagram.com/p/BE27jbyxhpW/

https://www.instagram.com/p/BBrT9rdwnYU/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 x Waarom een binnenhuishangmat geweldig is
Sluiten