Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 6 sep 2016 / 09:17 uur

Zo zien de Anne Geddes baby’s er nu uit

Kun jij ze nog herinneren? Pak ‘m beet twintig jaar geleden waren de iconische foto’s van Anne Geddes een hit. Ze hulde baby’s in bloempotten, op kroppen sla, in konijnen- en bijenpakjes. Hoe zien die slapende kids er nu uit?

Wie de nineties bewust heeft meegemaakt zal de hype ongetwijfeld kennen. Eind jaren negentig gingen er wereldwijd miljarden posters, kalenders, agenda’s, mokken en t-shirts over de toonbank: de merchandisemachine draaide op volle toeren.

De beroemde Australische fotografe plaatste afgelopen tijd op haar Instagramaccount foto’s van de piepkleine modellen toen én nu onder de noemer ‘baby, look at you know’. En wat blijkt? Alle modellen zijn uitgegroeid tot knappe jongens en meisjes. Zonder bloempot, dat wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo zien de Anne Geddes baby’s er nu uit
Sluiten