Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 5 sep 2016 / 07:53 uur

Stel lift 10.000 km voor eigen bruiloft

Stel je wordt verliefd, vindt de liefde van je leven en wil niets liever dan trouwen. Maar wat nou als je ouders aan de andere kant van de wereld wonen en niet bij de trouwerij kunnen zijn? Het overkwam Sito en Bella.

Roadtrip

Bella komt uit Taiwan en Sito uit Spanje. Het stel leerde elkaar kennen en was op slag verliefd. Een half jaar na hun eerste ontmoeting zijn de twee getrouwd. Maar de ouders van Bella waren niet zo blij dat het huwelijk van hun dochter zo ver van huis plaatsvindt. Daarom besloot het stel op ludieke wijze naar hun bruiloftsbestemming toe te reizen. Het stel is namelijk 10.000 kilometer gelift naar de plek van de bruiloft.

Crowdsurfen, wandelen, liften; het koppel ging gekleed in pak en bruidsjurk (inclusief bloemen) op weg naar de bruiloft. Onderweg leren ze veel mensen kennen (bijvoorbeeld mensen die hun een plek op de achterbank of in huis aanbieden). Al deze mensen krijgen een uitnodiging voor de bruiloft. Het koppel heeft van hun roadtrip naar the perfect wedding een leuke video gemaakt. Bekijk hem hieronder!

https://www.youtube.com/watch?v=eYKRvFg2F1I

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stel lift 10.000 km voor eigen bruiloft
Sluiten