Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 28 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Primark opent flagship store in Amsterdam

De Ierse modeketen Primark opent op 1 december 2016 de eerste Nederlandse flagship store op de Damrak in Amsterdam. Met een oppervlakte van 8287 m² zal het de grootste Primark van ons land worden. Dat belooft wat…

De winkel telt maar liefst zeven verdiepingen, die zijn gevuld met betaalbare, trendy mode voor het hele gezin.

#PrimarkAMS

Primark Damrak is de zestiende Nederlandse winkel, tijd om uit te pakken! Zo heeft de shop een modern ontwerp dat een betere klantervaring biedt, met behulp van een trend kamer, gratis toegang tot Wi-Fi en customer “recharge” zithoeken voor een fijne en handige winkelervaring. De nieuwe winkel heeft óók 95 kassa’s, 124 paskamers en 546 mannequins.

Amazing fashion, Amazing prices

Primark staat voor ‘Amazing Fashion at Amazing Prices’ die is ontworpen volgens de laatste trends, betaalbaar voor iedereen en aangeboden in goed uitziende winkels. „We zijn verheugd om onze eerste winkel te openen in het centrum van Amsterdam. Dit is een belangrijke stap voor Primark en we kijken uit naar het uitbreiden van onze footprint en het merk Primark naar meer klanten te brengen”, aldus Ronald Voogt, Managing Director van Primark Nederland en België.

Op donderdag 1 december – de officiële openingsdag – kun je vanaf 10.00 uur bij Primark Damrak je modeslag slaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Primark opent flagship store in Amsterdam
Sluiten