Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 15 sep 2016 / 16:19 uur

Plussize model steelt de show tijdens Fashion Week

Curves on the catwalk! Lingeriemodel Ashley Graham stal de show tijdens de New York Fashion Week.

Goed nieuws: er verschijnen steeds meer volslanke modellen op de catwalk. Zo ook woensdag tijdens de New York Fashion Week. De 27-jarige Ashley schitterde tijdens de show van het plussize merk Addition Elle. Ze had de lingeriecollectie zelf ontworpen en opende én sloot de show.

Op social media werd er vol lof over Ashely gesproken. Zo wordt ze veelvuldig een inspirerende vrouw genoemd en een ultiem voorbeeld voor vrouwen met een maatje meer.

Het model heeft zich meermalen uitgesproken over haar lichaam, zo vertelde ze tijdens een TED Talk: „Na jaren van onzekerheid ben ik van mijn lichaam gaan houden. Wij vrouwen moeten zelf het beeld van schoonheid kunnen definiëren door het worden van je eigen rolmodel.”

Covermodel

Het is de tweede keer dat de mooie Ashley op de catwalk van de New York Fashion Week te bewonderen is: afgelopen september debuteerde ze. Datzelfde jaar sierde ze de inmiddels iconische cover van de Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Reageer op artikel:
Plussize model steelt de show tijdens Fashion Week
Sluiten