Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 3 sep 2016 / 08:00 uur

Musthave: de kleurpotloden van Karl Lagerfeld

Mode, kunst en fotografie. Wat kan Karl Lagerfeld eigenlijk niet? De Duitse modeontwerper bewijst maar weer eens dat hij van alle markten thuis is. Nieuw in zijn oeuvre: een doos kleurpotloden.

En Karl Lagerfeld zou Karl Lagerfeld niet zijn als dat niet een heel bijzondere doos met kleurpotloden werd. De gelimiteerde editie is gemaakt in samenwerking met Faber Castell en draagt de naam KARLBOX.

In een persbericht verklaart Lagerfeld: „Wat ik zou leuk vind aan tekenen is het tekenen zelf. Voor mij is het zoals ademen en schrijven. Ik word er bijna ontspannen van.”

Prijskaartje

Voordat je nu verlekkerd denkt: „Die moet ik hebben”, zullen we je maar alvast even uit de droom helpen. De KARLBOX is momenteel uitverkocht op de website. Daarnaast hangt er een prijskaartje van 2.500 Britse Pond aan (ruim 2.900 euro).

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

View this post on Instagram

350 artist tools in a limited edition @KarlLagerfeld x @fabercastellglobal #KARLBOX 🎨 2500 boxes available worldwide. Already sold out on KARL.com but still available in stores. #KARLLAGERFELD #fabercastell

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) on

View this post on Instagram

O estojo #KARLBOX, marca presença no escritório de @karllagerfeld em Paris! Saiba mais em: www.colours-in-black.com #KARLLAGERFELD #fabercastell

A post shared by Faber-Castell BR (@faber_castell_br) on

https://www.instagram.com/p/BJ251PbDKG0/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Musthave: de kleurpotloden van Karl Lagerfeld
Sluiten