Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 26 sep 2016 / 15:09 uur

Fitness-ster beschuldigd van bewerken foto’s

Je in het zweet werken tijdens de zwangerschap, om er nadien weer goed uit te zien. Dat is wat Tammy Hembrow deed. Maar niet iedereen gelooft de resultaten.

Amper twee maanden na haar bevalling plaatst de ultrafitte en gespierde 22-jarige foto’s van haar ‘nieuwe’ lichaam. Zonder babybuik, striemen of vetjes.

Bij de foto vertelt de moeder dat het ‘ongelofelijk is waar het menselijk lichaam tot in staat is’. Ook legt Tammy uit dat ze tot in de laatste weken van haar zwangerschap stevig bleef doortrainen en bovendien erg gezond at.

Niet echt

Toch kan de Instagram- en fitnessberoemdheid met ruim 4,1 miljoen fans, rekenen op een hoop weerstand. Zo schrijven diverse gebruikers ‘geschokt’ te zijn door de foto.

„Wat is er met haar been gebeurd?”, vraagt iemand zich af. „Ik realiseer me dat de foto is bewerkt, maar vind haar nog steeds mooi”, besluit een andere Instagramgebruiker.

Ieder lichaam is anders

Tammy heeft vooralsnog geen reactie gegeven op de beschuldigingen. Wel vertelt ze bij een foto dat ieder lichaam anders is. „Je moet jezelf nooit vergelijken met anderen. Maar als je jouw lichaam de liefde, beweging en voeding geeft die het verdient, zal je hiervoor beloond worden.”

Of de foto’s nu echt of nep zijn, we kunnen niet anders dan vol bewondering naar het gespierde lichaam van Tammy kijken. Oordeel zelf:

View this post on Instagram

Taken less than two months apart. It's truly incredible what the human body can do. It's so important to love yourself and your body at EVERY stage in your life. Every body is different, and you should never compare yourself to others. But if you give your body the love, exercise, and nutrition it deserves, you will reap the rewards. – Check out my meal plan on www.tammyhembrow.org if you want to see what my diet is like πŸπŸŽπŸπŸŒπŸ‰πŸ’πŸ‡

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on

View this post on Instagram

Ok guys. So the before photos were taken when I first got home from hospital a few days after the birth and the after photos were taken just over a week ago at 3 weeks postpartum – I'm not allowed to workout yet but I've been eating clean and I trained throughout my entire pregnancy except for the last couple of weeks as I had some complications. I've lost A LOT of muscle but I'm pretty happy with my postpartum body so far ! So many women think you can't get your body back after pregnancy but this just isn't true. I can't wait to start training again in a few weeks and get my body into the best shape it's ever been in πŸ€—πŸ’ͺ🏽 – Also I have my new meal plan that is now available on my website for you guys (www.tammyhembrow.org) so definitely check that out if you want to see the type of diet I usually follow and the kinds of things I eat πŸŽπŸŒπŸπŸ‰πŸ‡

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on

View this post on Instagram

No arms left πŸ™ˆπŸ™ˆ πŸ’ž #mybabies

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on

View this post on Instagram

Beautiful day with my babies πŸ’•πŸŒžπŸŒ΄ (Wolf has finally overcome his fear of sand πŸ˜†)

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fitness-ster beschuldigd van bewerken foto’s
Sluiten