Metro
Metro Lifestyle 15 sep 2016 / 14:41 uur

DIY: perfecte nagels in 6 stappen

We hebben er allemaal tien, maar ze zijn zelden allemaal even lang en even sterk. Onze nagels zijn de paradepaardjes van onze handen, maar het kost soms écht veel te veel tijd om ze alle tien in de lak te zetten. Gelukkig is daar een supersimpele oplossing voor.

Heb je korte of broze nagels en kan je daardoor je nagels nooit goed lakken? Dan is er een supersimpele nagelset waarmee je het effect van een tot in de puntjes gemanicuurde nagel creëert. Met de ImPRESS Press-On Manicure Nails kun je snel en makkelijk een nagel opplakken. Zonder droogtijd of geknoei met horrorlijm. Bovendien blijven de nagels minimaal een week zitten. Wil je ze er weer af halen? Dan kun je – zonder je nagels te beschadigen – (en zonder aceton) het kleurlaagje van je nagels afpellen.

Zo doe je het

Stap 1: zoek de juiste maat voor elke nagel. Heb je een tussenmaat, gebruik dan een kleinere nagel voor het beste resultaat.

Stap 2: leg de 10 nagels in de juiste volgorde (pink, ringvinger, etc.)

Stap 3: bereid de nagels voor door ze grondig te reinigen met het bijgesloten prepdoekje.

Stap 4: verwijder de folie aan de achterzijde met behulp van het tabje.

Stap 5: doe de duimnagel als laatste. Duw de imPRESS-nagel aan vanuit het midden en daarna de zijkanten voor een goede hechting.

Stap 6: Voor een optimale hechting enkele minuten aandrukken na het aanbrengen. Vermijd water tot 30 minuten na het aanbrengen.

Koop nu een Impress Press on Manicure voor 9,99 euro of ga naar de dichtstbijzijnde winkel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
DIY: perfecte nagels in 6 stappen
Sluiten