Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 1 sep 2016 / 11:19 uur

Dit topmodel verdient al 14 jaar het meeste geld

Campagne hier, shoot daar, brand ambassadeur hier, cover daar: topmodellen strijken per jaar heel wat centen op. En de top van de top rijkt zelfs ver boven het gemiddelde jaarinkomen uit. Zoals het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen.

14 jaar aan de top

Tijdens de Olympische Spelen in Rio zwaaide ze officieel af. De catwalk behoort na veertien jaar topmodel geweest te zijn niet langer tot het portfolio van Gisele. Maar ondanks dat staat ze al veertien jaar bovenaan de ranglijst van Forbes als het best betaalde model ter wereld.

Zo strijkte het model tussen juni 2015 en 2016 27 miljoen euro op. En prijkt daarmee op de eerste plek van de top 20 beste betaalde schoonheden.

View this post on Instagram

Thank you so much for the birthday wishes!!! I am humbled and grateful for all the love. Sending you all a big kiss and may your lives be filed with Love and light always ✨❤✨ Muito obrigada por todos desejos de aniversário !!! Sinto-me honrada e grata por todo o amor. Um grande beijo a todos e que suas vidas sejam repletas de amor e luz sempre.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

1200 magazines

Zo werkte het model met merken als Victoria’s Secret, Chanel, Carolina Herrera, Pantene, Arezzo en televisiezender SkyTV en stond maar liefst op de covers van 1200 magazines.

Maar Bündchen wordt op de voet gevolgd door haar Victoria’s Secret-collega Adriana Lima, die een jaarinkomen heeft van ruim 9 miljoen euro. Daarna volgt Kendall Jenner, die net iets minder dan Adriana opstrijkt per jaar, en ze deelt de plaats met model Karlie Kloss. Op de vijfde plek staan de half Nederlandse Gigi Hadid en de Britse Rosie Huntington-Whiteley.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit topmodel verdient al 14 jaar het meeste geld
Sluiten