Andrea Peelen
Andrea Peelen Lifestyle 27 aug 2016 / 10:47 uur

Wow: de eerste man in een beautyreclame voor vrouwen

Alhoewel steeds meer mannen experimenteren met make-up, zal je er niet snel een tegenkomen in een commercial voor vrouwen. Sterker nog, dat is nog nooit gebeurd. Tót nu.

Beautyblogger Gary Thompson is de eerste man ooit die te zien is in een beautycommercial voor dames, namelijk die van L’Oréal. De 26-jarige Gary komt uit het Engelse Birmingham en deelt op zijn blog ThePlasticBoy al zijn make-up tips en tricks. Zijn doel? Zowel mannen als vrouwen aansporen om vooral lekker zichzelf te zijn.

Make-updoekjes

Op 15-jarige leeftijd begon hij zelf met het dragen van make-up, maar omdat zijn ouders dit niet accepteerden haalde hij het er altijd vanaf voordat hij thuis kwam. ”Ik had altijd make-updoekjes in mijn tas, omdat ik bang was dat mensen mij zouden gaan veroordelen”, vertelt hij in de #TrueStory video dat onderdeel is van de campagne. ”Ik denk dat ik inmiddels meer mezelf ben, omdat ik niet verberg wie ik eigenlijk ben.”

Samen met 22 Britse sterren, waaronder Cheryl Cole, is Gary te zien in de L’Oréal commercial. De foto’s zijn stunning:

Bekijk ook nog even de video waarin Gary zijn verhaal doet:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Wow: de eerste man in een beautyreclame voor vrouwen
Sluiten