Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 1 aug 2016 / 10:45 uur

Vier jij vandaag #NationalGirlfriendsDay?

Onder het mom ‘er valt iedere dag iets te vieren’: plan vandaag een leuk uitje met je beste vriendin. Het is namelijk National Girlfriends Day, en dat wordt gevierd op social media.

Eerlijk is eerlijk, deze dag wordt vandaag eigenlijk gevierd in de Verenigde Staten. Maar als we Kerst, Thankgsgiving en Halloween van de Amerikanen overnemen, dan mogen we toch zeker ook wel hun vriendinnendag vieren?

#NationalGirlfriendsDay

In de USA komen vrouwen op deze dag samen om hun vriendschap te vieren. De dag werd uitgeroepen door de website sisterwoman.com. De dames die op deze dag hun vriendschap vieren, kunnen dat doen onder de hashtag #NationalGirlfriendsDay.

Dat lijkt te werken, want het onderwerp is momenteel trending op Twitter. Toch lijkt niet iedereen te begrijpen dat het over vriendschappen gaat. Veel van de tweets zijn namelijk geplaatst door singles, die het al dan niet hebben over het ontbreken van een vriendin.

Valentijn

Wij vinden het wel zo logisch dat deze dag juist bedoeld is voor vriendinnen. Stelletjes, jullie hebben Valentijn al. Deze dag is bedoeld voor het mooiste wat er bestaat: de unieke band tussen twee vriendinnen.

https://www.instagram.com/p/BIjysBLgqHH/

Met wie vier jij deze dag vandaag?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vier jij vandaag #NationalGirlfriendsDay?
Sluiten