Eefje van Son
Eefje van Son Lifestyle 12 aug 2016 / 13:51 uur

Vader maakt telkens kunstwerk van dochters ontbijt

Voor veel mensen is ontbijten een feestje, er bestaan immers zoveel verschillende varianten. Behalve als je voedselallergie hebt en je bijna elke ochtend hetzelfde voedsel moet eten. Maar zelfs voor dit meisje met voedselallergie is haar ontbijt een klein feestje.

Adam Perry is vader van twee dochters van wie er eentje een ernstige voedselallergie heeft. Dit betekent dat het meisje iedere ochtend wit, geroosterd brood met een beetje zonnebloemolie moet eten. Aan ABC vertelt de vader dat hij zich op een gegeven moment schuldig begon te voelen over hetzelfde ontbijt wat hij iedere dag aan zijn trots moest voorschotelen.

Wetende dat hij het niet spannender of lekkerder kon maken door nieuw beleg op de witte toast te doen, kwam Adam met een ander creatief idee: elke ochtend zou hij een eetbaar kunstwerkje maken van de twee sneetjes wit brood voor zijn dochter.

En dus was de Instagramaccount 2slicesoftoast geboren, want Adam deelt al zijn creaties op Instagram. Inmiddels heeft de broodkunstenaar meer dan 3000 volgers.

De vader heeft de 100 dagen aan toastkunstwerkjes aangetikt en is in ieder geval van plan door te gaan totdat hij dit een jaar lang voor zijn dochtertje heeft gedaan.

Waar Adam zijn inspiratie vandaan haalt? Voornamelijk uit het laatste nieuws. Dit kunstwerk is namelijk een dag na het EU referendum gemaakt.

Maar soms is hij ook gewoon artistiek en laat zijn creativiteit de vrije loop.

https://www.instagram.com/p/BF0qOTVpbj/

Adams project maakt wit brood in ieder geval een stuk interessanter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader maakt telkens kunstwerk van dochters ontbijt
Sluiten