Eefje van Son
Eefje van Son Lifestyle 10 aug 2016 / 15:15 uur

Kylie Jenner is jarig! Hier alle cadeaus tot nu toe

Als Kylie Jenners verjaardag er weer aan zit te komen, weet dan dat ze iedereen eraan zal herinneren dat ze, jawel, Kylie Jenner is. Vandaag is Kylie 19 jaar geworden!

Als je de reality ster een beetje gevolgd hebt de afgelopen achttien jaar, weet je dat haar verjaardag op 10 augustus valt en ieder jaar opnieuw een big deal is. Waarom? Omdat ze de beste verjaardagscadeaus krijgt!

Laten we het zo zeggen; het zou ons niets verbazen als zelfs haar rijke zussen jaloers zijn op hun zusje.

De cadeaus

Vorig jaar kreeg Kylie een gloednieuwe Ferrari van haar vriendje Tyga. De realityster werd toen achttien jaar.

Vandaag is ze negentien geworden en doen de cadeaus niet onder voor de cadeaus van vorig jaar. Als je dacht dat ze maar één cadeau krijgt, heb je het mis.

Aanschouw het grote springkasteel in haar achtertuin.

https://www.instagram.com/p/BI3bRIKgjXS/

Onthoud dat het nog steeds niet haar officiële verjaardag was. Op deze video is ze heerlijk aan het relaxen in haar King Kylie luchtkasteel.

https://www.instagram.com/p/BI3dKW2gqBB/

Daarnaast gaf een goede vriend haar een nieuwe puppy, genaamd Penny.

https://www.instagram.com/p/BIgaZrFDP87/

En ook daar hielden de cadeaus niet op. Alsof vorig jaar niet genoeg was, gaf vriendje Tyga ook dit jaar een gloednieuwe auto aan zijn liefje. Op haar 18e een Ferrari 458, op haar 19e een Mercedes-Maybach moest Tyga gedacht hebben.

Vervolgens schonk een goede vriendin, Heather, Kylie een prachtig boeket witte rozen.

https://www.instagram.com/p/BI35tVPAx5z/

Zelfs Kylie’s honden werden niet achtergesteld en kregen net zo goed verjaardagscadeautjes van vrienden van de realityster.

https://www.instagram.com/p/BI3wO-kgxW9/

De volgende stap voor Kylie was om zelf een een gloednieuwe Landrover als cadeautje te kopen, één uit duizenden.

https://www.instagram.com/p/BIiuB6bguBT/

De pré-verjaardag waanzin werd voortgezet toen iemand met de naam Mike Kylie een grote bos zonnebloemen stuurde (de favoriete bloemen van Kylie). Niet jaloers zijn Tyga, waarschijnlijk is Mike gewoon een vriend.

https://www.instagram.com/p/BI4AdBZgTsH/

Dit alles was niet genoeg. Vergeet niet dat we het over de verjaardag van Kylie Jenner hebben. Dat moet ook modeontwerper Alexander Wang gedacht hebben. Hij schonk haar een nieuwe outfit uit zijn collectie.

https://www.instagram.com/p/BI4AY1JgDva/

Om alle cadeautjes die Kylie al voor haar echte verjaring ontving af te toppen, gaven haar vrienden haar ook nog eens overheerlijke cupcakes.

https://www.instagram.com/p/BI5WeXSAmgl/

Wie is er nu nog steeds niet jaloers op Kylie? Want wie schenkt zichzelf nou een Mercedes ter waarde van 200.000? Niet veel mensen, dat is zeker. Daar komt nog bij dat haar honden zelfs verjaardagscadeautjes kregen.

In totaal heeft Kylie in ieder geval een ton aan bloemen ontvangen, werd er een verjaardagsfeestje georganiseerd voordat ze überhaupt jarig was, kreeg ze een outfit die waarschijnlijk meer kost dan de gehele kledingkast van heel veel mensen en kreeg ze een luchtkasteel, genaamd King Kylie.

En dit is niet eens de helft van de lijst. Gefeliciteerd Kylie!

via GIPHY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner is jarig! Hier alle cadeaus tot nu toe
Sluiten