Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 31 aug 2016 / 16:12 uur

En het nieuwe gezicht van Hunkemöller is…

Nadat Sylvie Meis in mei van dit jaar bekendmaakte te stoppen als gezicht van Hunkemöller, was het gissen geblazen naar haar mogelijke opvolgeer. Nu is het hoge woord eruit.

And the winner is…

*tromgeroffel*

Doutzen Kroes wordt de nieuwe ambassadeur van het lingeriemerk. Dat heeft Hunkemöller zojuist bekendgemaakt tijdens een persbijeenkomst in Berlijn.

De collectie van lingeriesets, badkleding en sport-bh’s wordt onder de naam Doutzen’s Stories gelanceerd en vertelt het verhaal van het Friese model.

Beeld: Hunkemöller

Nieuwe kans

Doutzen Kroes noemt haar nieuwe baan „een fantastische nieuwe kans”. Ze vervolgt: „Ik werk al best een tijdje in de modewereld, maar ik had nooit eerder de kans gekregen om mijn eigen lingeriecollectie te ontwerpen.”

Over de samenwerking met Hunkemöller is ze vol lof. „Ik ben onwijs trots dat ik de wereld iets meer kan laten zien over mijzelf en mijn passie voor lingerie, dankzij deze collectie. Hunkemöller staat dicht bij mij, het is een merk waar ik mee opgroeide in Nederland.”

Beeld: Hunkemöller

Sexy vrouw

De samenwerking duurt in totaal twee jaar. De eerste collectie is verkrijgbaar vanaf oktober, met maten van XS tot en met XL en cupmaten van A tot en met E. De prijzen variëren van 14,99 tot 44,99 euro.

Hunkemöllerdirecteur Philip Mountford is enthousiast. „Ik ben ontzettend blij met Doutzen Kroes als nieuwe merkambassadrice. Zij is representatief voor ons merk en als één van de belangrijkste topmodellen in de wereld kan ze ons helpen om internationaal uit te breiden.” Verder voegt hij nog toe: „Ze is een natuurlijke schoonheid, en uiteraard ook een erg sexy vrouw.” En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn!

Beeld: Hunkemöller

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
En het nieuwe gezicht van Hunkemöller is…
Sluiten