Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 3 aug 2016 / 15:19 uur

Deze make-upvideo is de perfecte halloweeninspiratie

Het is misschien een béétje aan de vroege kant, maar deze make-uptutorial is zo eng, dat je bijna zou denken dat het voor Halloween is bedoeld.

Niets is minder waar: de make-uplook is ‘slechts’ een creatie van de Koningin der Gezichtsbedrog: beautyvlogger dope2111.

Trippy zaken

De beautyvlogger en make-upartiest, die in het echte leven Promise Tamang Phan heet, maakte eerder al namaken van Disneyprinsessen en allerlei Hollywoodsterren. Nu heeft ze een nieuwe look online gezet, waar Escher (de kunstenaar die bekendstond om zijn optische illusies, red.) jaloers op zou worden.

De YouTubester laat zien hoe ze diverse ogen en monden op haar gezicht maakt, totdat je bijna niet meer kunt zien wat echt en wat nep is. Freaky….

YouTube-reacties

We zijn klaarblijkelijk niet de enigen die duizelig worden van de creaties van Promise. Onder de video zijn diverse reacties te lezen van gebruikers die zich verbazen over de make-uplook. Zo zegt gebruiker Lauryn H.: ‘Stel je voor dat iemand die high is dit ziet’ en verbaast pinknekophiliac zich over het feit dat Promise zélf niet helemaal in de war raakte van de optische illusie.

Wat vind jij van de video?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze make-upvideo is de perfecte halloweeninspiratie
Sluiten