Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 25 jul 2016 / 13:25 uur

WIN: 5 x Absolutely Fabulous the movie-pakket

De graagst geziene überdiva’s Patsy en Edina van de Britse BBC-hitserie Ab Fab zijn terug met Absolutely Fabulous the movie. En jij kunt kaartjes winnen voor de film and more…

Pak ’m beet vijfentwintig jaar geleden maakte de wereld kennis met een tweekoppig duo dat het woord ‘schaamteloos’ heeft uitgevonden: Patsy Stone (Joanna Lumley) en Edina Monsoon (Jennifer Saunders, tevens schrijver van de serie). Een serie waarin coke gebruikt wordt als hagelslag en wodka als bronwater fungeert. Met name paffen tot je erbij neervalt, de ‘fabuleuze’ stapels designerkleding en het schijt hebben aan alles en iedereen maakt de onbreekbare vriendschap van het excentrieke duo nóg leuker om naar te kijken.

In de gloednieuwe film (vanaf 21 juli in de bioscoop) vluchten de twee naar het jetset-bestaan van de Franse Rivièra, nadat ze tijdens een hip modefuifje Kate Moss lijken te hebben vermoord.

Benieuwd naar de film? Jij kunt je onderdompelen in ‘fabulousness’ door mee te doen aan onze winactie.

Metro geeft 5x AbFab-pakketten weg. In het pakket zit: een compact mirror, clutch notitieboek, cocktail shaker en twee vrijkaartjes voor de film.

Doe mee: like onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en mail je naam en adresgegevens naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘AbFab winactie’.
De winnaars hebben inmiddels bericht gehad!

Reageer op artikel:
WIN: 5 x Absolutely Fabulous the movie-pakket
Sluiten