Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 28 jul 2016 / 16:30 uur

Oeps, bruidsshoot gaat mis door helikopter

Gewoon is ook maar gewoon. Precies om deze reden trok een kersvers getrouwd stel alles uit de kast voor dé perfecte en vooral unieke bruidsfoto’s. Maar dat verliep niet volgens plan…

Het koppel strikte de beroemde huwelijksfotograaf CM Leun en vloog met zijn crew richting IJsland. Want laten we eerlijk zijn, het decor van IJsland is absoluut unieker dan het plaatselijke park, de grachtengordel of prieeltje in de stad.

Het doel van de shoot is dan ook voor de hand liggend: een dolgelukkig koppel voor een prachtig landschap vastleggen. Maar toen de bruid haar mooiste pose aannam in bruidsjurk, kwam de ingehuurde helikopter toch iets te dichtbij. De sluier van de bruid werd meegezogen door de helikopter en de bruid belandde met witte jurk (zonder verwondingen) in de as. Oeps!

Bekijk de video hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps, bruidsshoot gaat mis door helikopter
Sluiten