Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 10 jul 2016 / 20:48 uur

Met deze mobiele ventilator fix je een windy selfie

Selfies worden steeds belangrijker in het dagelijks leven en er komen meer en meer handige hulpmiddelen om die selfie zo glamorous mogelijk te maken. Zo is er nu een ventilator op de markt, die je aan je mobieltje kunt bevestigen voor een extra vleugje Hans Klok in je foto.

Het ventilatortje kun je via het gaatje voor de oplader op je telefoon zetten, waardoor de handige gadget stroom krijgt om rond te draaien. Toeggeeven: de gadget bestond al langer, maar wij hebben hem recent pas ontdekt. Of er echt een weelderige coupe door ontstaat betwijfelen wij, maar leuk is het wel! Je kunt een eigen ventilatortje onder andere kopen bij Bol.com.

via GIPHY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze mobiele ventilator fix je een windy selfie
Sluiten