Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 29 jul 2016 / 10:42 uur

Gilmore Girls teasen met trailer

We wisten het al een poosje en nu zijn dan ook eindelijk de eerste beelden de ether in geslingerd: de Gilmore Girls zijn terug! Netflix heeft de trailer online gezet. Laat de voorpret maar beginnen.

Het kan met grote letters geblokt in de agenda. En festivals, verjaardagen of andere feestjes en partijen zal je die dag helaas moeten missen: 25 november zit je aan de buis gekluisterd om te kijken naar de belevenissen van Rory en Lorelai in hun dorpje Stars Hollow.

Fun fact over deze serie: het script van Gilmore Girls telt meer dan zeventig pagina’s, waar de meeste series gemiddeld een script van vijftig bladzijdes hebben. Dit komt door de lange, snelle conversaties tussen moeder en dochter. En als je de trailer kijkt, dan weet je weer hoe dat ongeveer eraan toegaat.

https://www.youtube.com/watch?v=fTnU5MG5Edw

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gilmore Girls teasen met trailer
Sluiten