Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 8 jul 2016 / 09:32 uur

Beautyvlogger doet haar make-up zonder armen

Kaitlyn Dobrow krijgt iets voor elkaar waar wij het mét armen soms al lastig mee hebben: een make-uplook die helemaal ​on fleek is.

De 21-jarige beautyvlogger inspireert honderden al dan niet gehandicapte vrouwen.

Ernstige ziekte

Volgens Daily Mail krijgt Kaitlyn in 2013 een ernstige bacteriële infectie. Haar benen en armen moeten geamputeerd worden om haar leven te redden. Nu, drie jaar later, deelt de Californische Kaitlyn haar kunsten met haar volgers. Dat zijn er ‘nog’ maar 359, maar waarschijnlijk zal dit snel gaan oplopen.

Paars en glitters

Kaitlin zette een maand geleden haar eerste tutorial online. In de video’s is te zien hoe ze met een prothese haar make-up aanbrengt. Aan de armprothese (die een hip panterprintje heeft) zit een haak, waarmee ze flacons opent en kwasten vasthoudt. De video die Kaitlyn donderdag op haar kanaal postte, is een tutorial voor een donkere make-uplook. Ze gebruikt paarse oogschaduw met glitters en taupe lippenstift.

Aan het eind van de video vraagt Kaitlyn haar volgers om feedback en wat zij graag willen zien. „Of het nu gaat over make-up of mijn leven, ik deel het graag met jullie.”

Bekijk de volledige video hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beautyvlogger doet haar make-up zonder armen
Sluiten