Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 13 jul 2016

5 x Gewoontes van koppels die vaak seks hebben

Door de bedrijfsborrels, sportverplichtingen en ‘Netflix and chill’ avondjes (lees: het échte even) is het niet altijd makkelijk om tussen de lakens, onder de douche en/of op de keukentafel te belanden voor een potje stomende seks. Dus: hoe wakkeren koppels die al een tijd samen zijn, hun seksvlammetjes weer aan?

Nou, zó:

1. Ze flirten
Flirten en teasen, denk: voetje vrijen aan de eettafel, billen knijpen in de supermarkt, nekmassages in de auto, doen het ‘m. En geef elkaar complimentjes. Vanavond, wanneer jouw lief uit de douche stapt geef je hem ‘es een ‘oh la la’ en wat gefluit, terwijl jij poedeltje naakt op het bed rollebolt.

2. Ze communiceren veel
Communicatie is key voor een goede relatie! Geliefden die het vuur laten branden, discussiëren vaak en hebben geen moeite om hun seksuele behoeften en verwachtingen uit te drukken. Doe het wél tactisch, dan krijg je alleen je zin.

3. Ze zijn fit
Koppels die sporten, hebben de neiging vaker samen in de sekskoffer te duiken. Na effectief rondje park, een kleine fitnesssessie heb je meer energie, en de endorfines die vrijkomen, zullen je zelfs ZIN geven om verder te sporten…

4. Ze zijn uitgerust
Wanneer we moe zijn, hebben we weinig zin in seks. Heb je een overvolle agenda? Dan is de kans groot dat je seksuele activiteiten op de tweede plaats komen. En dat is zonde! Neem wat meer tijd voor jezelf en doe af en toe een power nap. Alleen maar voordelig voor je libido, jullie seksleven én jullie relatie.

5. Ze masturberen
Door van tijd tot tijd genieten van soloseks, leer je je lichaam nog beter kennen en hou je je libido op peil, wat je dan weer meer zin in seks geeft. Win-win.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
5 x Gewoontes van koppels die vaak seks hebben
Sluiten