Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 2 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Wow: zó verloor Adele meer dan 10 kilo

Het is je vast niet onopgemerkt gebleven dat Adele flink wat kilootjes is kwijtgeraakt. Maar hoe heeft ze dit eigenlijk gedaan?

Daily Mail maakt bekend dat de zangeres dit heeft gedaan met behulp van een celebritytrainer én een heel streng dieet.

Wijn en chocolade

Personal trainer Pete Geracimo, die onder andere actrice Kim Cattrall en David Hasselhoff traint, was dé aangewezen man voor Adele. Hij hielp haar met het zogenaamde ‘Sirtfood Dieet’.

Dit dieet zorgt dat je voornamelijk een groep eiwitten binnenkrijgt die bijdraagt aan de regulatie van onze stofwisseling. Ingrediënten als groene thee, koffie, pure chocolade en rode wijn zouden enorm goed in dit dieet passen. Het zou je stoelgang namelijk opgang helpen en er dus voor zorgen dat je gewicht verliest.

Heavy

Wanneer je het zo brengt, klink het als een prima dieet, toch? Toch is het niet zo gemakkelijk als het klinkt. De eerste week wordt verwacht dat je slechts duizend calorieën per dag eet, in plaats van de aanbevolen hoeveelheid die rond de tweeduizend ligt. Duizend calorieën klinkt misschien nog als vrij veel, maar dit komt neer op één maaltijd per dag en drie sapjes die grotendeels bestaan uit groene thee en boerenkool.

In de tweede week mag je één maaltijd per dag meer nuttigen, van ongeveer vijfhonderd calorieën, hetzelfde geldt voor de derde week.

Zou jij je eraan wagen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wow: zó verloor Adele meer dan 10 kilo
Sluiten