Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 22 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Wow: man maakt mooiste Disney-outfits voor zijn kids

Wie droomde er als klein kind niet van een kast vol prinsessenjurken? Voor dit meisje is het werkelijkheid dankzij haar vader.

De 32-jarige Nephi Garcia, die zichzelf Designer Daddy noemt op Instagram, duikt regelmatig achter de naaimachine om zijn kinderen te kunnen hullen in echte Disney-outfitjes.

Disney-fans

Zo is zijn dochter op zijn account onder meer te aanschouwen als Assepoester, Ariël (De Kleine Zeemeermin) en Belle (van Belle en het Beest).

Niet alleen binnenshuis of naar verkleedpartijtjes dragen de kinderen de pakjes, ook gaat de Amerikaanse familie Garcia geheel in stijl naar het pretpark. En dat doen ze nogal regelmatig: alleen in 2015 zijn ze met het hele gezin 128 keer (!) in Disneyland geweest.

Werk

Iets meer dan een jaar geleden gingen ze er voor het eerst heen om in een moeilijke periode wat afleiding te zoeken. Toen maakte Nephi het eerste kostuum voor zijn dochtertje Lili. Dankzij zijn talent kreeg hij ontzettend veel reacties en verdient de man uit Florida nu het brood op de plank met het maken van de Disney-pakjes.

Dat snappen wij wel! Kijk zelf maar:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wow: man maakt mooiste Disney-outfits voor zijn kids
Sluiten