Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 2 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Vans lanceert nieuwe Nintendo-collectie

Gamers én sneakerfans, opgelet! Skatemerk Vans slaat wederom de handen ineen voor een vette samenwerking. Ditmaal niet met een kledingmerk, maar met Nintendo.

Op de schoenen, accessoires en kleding zijn grafische prints te zien. De artikelen worden gesierd met kunst en personages uit de spellen Super Mario Bros, Duck Hunt, Donkey Kong en Legend of Zelda zijn te bewonderen.

De schoenencollectie bevat onder andere het authentic model en de klassieke instappers. Dit eerste model is vooral gewijd aan Super Mario Bros. Op de slip-ons vind je voornamelijk quotes die slaan op Legend of Zelda.

Oog voor detail

De modellen SK8-Hi, Old Skool en SK8-Hi Slim worden gesierd met een side stripe, prints en kleuren die geïnspireerd zijn op de Nintendo-console. Ook de veters en tong bevatten verassende details, waaronder gamelogo’s van Nintendo en veteruiteinden in de vorm van controllers. Daarnaast mag de zool natuurlijk ook niet uitblijven. Hierop siert de iconische leus: ‘Game Over!’

Naast schoenen bevat de collectie ook T-shirts, rugzakken, tassen, sokken en caps. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de artikelen ook voor jong en oud verkrijgbaar. De artikelen verschijnen komende maand in kinder- en volwassenmaten in de schappen voor zowel mannen als vrouwen.

Benieuwd? Bekijk hier alvast de eerste beelden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vans lanceert nieuwe Nintendo-collectie
Sluiten