Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 1 jun 2016 / 11:30 uur

Perfecte imperfectie: deze tatoeages moet je zien

Staat een tatoeage hoog op je wishlist, maar weet je nog niet precies wat je wil? Deze plaatjes zijn perfect door hun imperfecties en bieden inspiratie.

Ga je voor een ingekleurde tattoo of houd je het juist bij één kleur? Wil je een eigen ontwerp, kies je voor een simpel icoontje of laat je je gehele onderarm vol tekenen? De keuze is reuze op het gebied van tatoeages en daarom kan het soms knap lastig zijn welke kant je nou op wilt.

Schets

De Braziliaanse artist Frank Carrilho maakt bijzondere tatoeages door de schetsfase van zijn ontwerpen nog door te laten schemeren in het permanente plaatje. Klinkt wat slordig, maar het levert juist heel mooie, originele beelden op. Echt!

Bekijk hieronder een paar van zijn kunstwerkjes:

View this post on Instagram

Simple arrow 🏹________πŸ–‹ βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž• #tattooarmadasubmission #inkstinctsubmission #iblackwork #tattoersubmission #tttism #blxckink #blacktattoing #radtattoos #blackworkerssubmission #darkartists #tattoodo #blackworkartists #blackwork #blacktattoomag #blacktattooart #fineline #inspirationtatto #tattooartistmagazine #btattooing #onlyblackart #skinartmag #tattoorevuemag #silverbackinkstupidblack #TattooistArtMagazine #thinkbeforeuink #Equilattera #tattrx #inkedmag #inkjunkeyz #wowtattoo #radtattoos

A post shared by Frank Carrilho (@frankcarrilho) on

View this post on Instagram

πŸ––πŸ»πŸ‘ Done a few days ago πŸŒ‘____πŸ–‹ Work done with @revolutionneedles and @rghtstuff machines πŸ‘ŠπŸ» βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž• #tattooarmadasubmission #inkstinctsubmission #iblackwork #tattoersubmission #tttism #blxckink #blacktattoing #radtattoos #blackworkerssubmission #darkartists #tattoodo #blackworkartists #blackwork #blacktattoomag #blacktattooart #fineline #inspirationtatto #tattooartistmagazine #btattooing #onlyblackart #skinartmag #tattoorevuemag #silverbackinkstupidblack #TattooistArtMagazine #thinkbeforeuink #Equilattera #tattrx #inkedmag #inkjunkeyz #wowtattoo #radtattoos

A post shared by Frank Carrilho (@frankcarrilho) on

View this post on Instagram

Sometimes I do cute tattoos 😊 _________πŸ₯_________πŸ₯_________πŸ₯__________ Work done with @rghtstuff machinesπŸ‘ŠπŸ» #tattooarmadasubmission #inkstinctsubmission #iblackwork #tattoersubmission #tttism #blxckink #blacktattoing #blackworkers_tattoo #blackworkerssubmission #darkartists #tattoodo #blackworkartists #blackwork #blacktattoomag #blacktattooart #fineline #inspirationtatto #tattooartistmagazine #btattooing #onlyblackart #skinartmag #tattoorevuemag #silverbackinkstupidblack #TattooistArtMagazine #thinkbeforeuink #Equilattera #tattrx #inkedmag #inkjunkeyz #wowtattoo

A post shared by Frank Carrilho (@frankcarrilho) on

View this post on Instagram

πŸ“_____πŸ–‹Done yesterday with @revolutionneedles and @rghtstuff machines πŸ‘ŠπŸ» βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž•βž• #tattooarmadasubmission #inkstinctsubmission #iblackwork #tattoersubmission #tttism #blxckink #blacktattoing #blackworkers_tattoo #blackworkerssubmission #darkartists #tattoodo #blackworkartists #blackwork #blacktattoomag #blacktattooart #fineline #inspirationtatto #tattooartistmagazine #btattooing #onlyblackart #skinartmag #tattoorevuemag #silverbackinkstupidblack #TattooistArtMagazine #thinkbeforeuink #Equilattera #tattrx #inkedmag #inkjunkeyz #wowtattoo

A post shared by Frank Carrilho (@frankcarrilho) on

View this post on Instagram

Deer🌿 done a few days ago.πŸŒ‘______πŸ–‹ Work done with @rghtstuff machines πŸ‘ŠπŸ» #tattooarmadasubmission #inkstinctsubmission #iblackwork #tattoersubmission #tttism #blxckink #blacktattoing #blackworkers_tattoo #blackworkerssubmission #darkartists #tattoodo #blackworkartists #blackwork #blacktattoomag #blacktattooart #fineline #inspirationtatto #tattooartistmagazine #btattooing #onlyblackart #skinartmag #tattoorevuemag #silverbackinkstupidblack #TattooistArtMagazine #TAOT #thinkbeforeuink #Equilattera #tattrx #inkedmag #inkjunkeyz

A post shared by Frank Carrilho (@frankcarrilho) on

View this post on Instagram

Lion🦁 fusion work with my friend @cemvikink done today at Vikinktattoo in Denmark πŸ‡©πŸ‡° My side done with @rghtstuff machines πŸ‘ŠπŸ» #tattooarmadasubmission #inkstinctsubmission #iblackwork #tattoersubmission #tttism #blxckink #blacktattoing #blackworkers_tattoo #blackworkerssubmission #darkartists #tattoodo #blackworkartists #blackwork #blacktattoomag #blacktattooart #fineline #inspirationtatto #tattooartistmagazine #btattooing #onlyblackart #skinartmag #tattoorevuemag #silverbackinkstupidblack #TattooistArtMagazine #TAOT #thinkbeforeuink #Equilattera #tattrx #inkedmag #inkjunkeyz

A post shared by Frank Carrilho (@frankcarrilho) on

View this post on Instagram

Done a couple days ago.πŸŒ‘πŸ–‹done with @rghtstuff machines #frankcarrilhotattoo #portugaltattoo #Equilattera #inkstinctsubmission #iblackwork #inkedblaq #skin_tattoos #tttism #blxckink #blacktattoing #blackworkers_tattoo #blackworkerssubmission #darkart #blacktattoo #blackworkartists #blackwork #blacktattoomag #blacktattooart #fineline #lineart #dotwork #tattooartistmagazine #linearttattoos #btattooing #onlyblackart #skinartmag #tattoorevuemag #silverbackinkstupidblack #TattooistArtMagazine #TAOT

A post shared by Frank Carrilho (@frankcarrilho) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Perfecte imperfectie: deze tatoeages moet je zien
Sluiten