Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 24 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Paniek: app én website ASOS liggen eruit

Degenen die dachten de vrijdagdip te bestrijden met shoppen op ASOS, komen bedrogen uit. Zowel de website als de app ligt er al uren uit.

Donderdag- op vrijdagnacht vloog de webshop er al uit en momenteel werkt de boel nog steeds niet. Wat de reden is? Dat blijft gissen.

Druk

Hoewel veel Twitteraars denken dat de webshop gesloten is wegens Brexit, beweerde ASOS uren geleden al dat het IT-team druk bezig is met het herstellen van een technische storing.

https://twitter.com/ASOS_HeretoHelp/status/746059651440066560

Omdat het al verdacht lang duurt, ontploft Twitter van de speculaties. Want wordt er echt wel zo hard aan gewerkt, heeft ASOS echt te maken met een technische storing óf is Brexit toch de reden en wil ASOS voorkomen dat fashionista’s kunnen profiteren van de goedkope pond?

https://twitter.com/fcblda/status/746189988056936448

Geen gehoor

Metro UK besloot uit te zoeken hoe de vork in de steel steekt en probeerde meerdere malen contact op te nemen met de Britse webshop. Jammer maar helaas: de echte reden laat nog op zich wachten. Tot dat moment kunnen we alleen maar hopen dat de webwinkel zo snel mogelijk weer beschikbaar is.

Tik, tak, tik, tak…

Screenshot asos.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Paniek: app én website ASOS liggen eruit
Sluiten